Binnenzwembad

Even onderdompelen en relaxen, of uw conditie op peil houden: met een binnenzwembad of indoor pool kunt u het ganse jaar door sporten en genieten.

Konrad: specialisten in hun vak

Als totaalaannemer gidsen wij u door elke fase van uw zwembadproject. Doorheen de jaren bouwden de teamleden van Konrad Zwembaden een uitzonderlijk sterke vakkennis op.

Wij schetsen en ontwerpen uw binnenzwembad, maken een gedetailleerde planning op en staan in voor een professionele uitvoering. En ook na de bouw staan wij tot uw dienst, zij het voor onderhoud, renovatie of een andere dienst.

Een binnenzwembad plaatsen

Bent u aan het overwegen een binnenzwembad te laten plaatsen? Kom gerust eens langs bij Konrad, of bel voor een afspraak. Wij helpen u graag met een stappenplan.

Voordat we beginnen aan het ontwerp en de uitbouw van uw zwembad, komen we bij u ter plaatse voor een gedetailleerde studieberekening en analyse. We meten de vochtigheidsgraad en bekijken de verwarmingsmogelijkheden van uw binnenruimte.

In de ontwerpfase staan we u graag bij met advies bij de keuze van de vorm, de afmeting en het materiaal van uw binnenzwembad. En ook voor filters, pompen, afdekkingen, overkappingen en zelfs accessoires helpen we graag.

Daarna leveren en installeren we uw overloop- of skimmerzwembad. Dat doen we steeds op maat.

Renovatie en onderhoud

Ook nadat uw binnenzwembad is geplaatst, kunt u op ons blijven vertrouwen. Maak gerust een afspraak voor een onderhoudsbeurt of voor renovatiewerken. 

Showroom tot op de rand gevuld met inspiratie

Binnenzwembaden zijn er in duizendeneen varianten. We beweren niet dat wij ze allemaal hebben, maar u vindt er toch veel in onze showroom in Lebbeke. Heel veel. U bent elke dag welkom van dinsdag tot zaterdag. Of bekijk eens onze realisaties.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Contacteer ons gerust. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Konrad Zwembaden - D’Helst 7A - 9280 Lebbeke - België - info@konradzwembaden.be - T: 052/41.07.61

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag: 10 uur tot 12 uur - 13.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 12 uur
Maandag gesloten