Buitenzwembad

In het heetst van de zomer is uw buitenzwembad een paradijs zonder meer. Niets gaat boven die verfrissende blauwe rechthoek in uw tuin. Of het nu is om te zwemmen, waterspelletjes te spelen of gewoon om te chillen met een drankje of een boek.

Totaalaannemer voor buiten en binnen

Konrad Zwembaden bouwt aan uw droom, van de eerste schets tot uw eerste duik. Onze experts werken nauw samen met de architect voor het ontwerp. Bij de schetsen hebben we oog voor de stijl van uw tuin en uw woning. Ook de planning en uitvoering bereiden we tot in de puntjes voor.

Dat gaat niet alleen over de vorm en de afmetingen van uw buitenzwembad, maar ook over de materiaalkeuze. Ook voor binnenzwembaden hebben wij een oplossing op maat.

Een buitenzwembad zoals u het droomt

De vakspecialisten van Konrad Zwembaden ontwerpen en plaatsen buitenzwembaden van de hoogste kwaliteit, in verschillende uitvoeringen:

  • Buitenzwembad in bouwkundige uitvoering (gewapend beton of metselwerk)
  • Monoblok
  • Overloopzwembad
  • Skimmerzwembad

Daarbij houden we alle rekening met uw wensen. U voert het eerste en het laatste woord. Want het gaat tenslotte over uw buitenzwembad.

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw buitenzwembad staan wij voor u klaar. In ons uitgebreide gamma vindt u filters, pompen en onderhoudsproducten van hoogwaardige kwaliteit.   

Heeft u al een buitenzwembad, maar denkt u dat het de zomer niet meer haalt? Maak gerust een afspraak. Onze experts komen langs voor renovatie.

Klaar voor een buitenzwembad?

Heeft u nog vragen over onze zwembadproducten? Of had u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons. Wij helpen u snel verder.

Konrad Zwembaden - D’Helst 7A - 9280 Lebbeke - België - info@konradzwembaden.be - T: 052/41.07.61

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag: 10 uur tot 12 uur - 13.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 12 uur
Maandag gesloten