Zwembadonderhoud zonder zorgen

Om volop van waterpret in uw eigen zwembad te genieten, wil u natuurlijk in kristalhelder water kunnen duiken. Een goed zwembadonderhoud is hiervoor onmisbaar!

Konrad zwembaden staat niet alleen in voor een perfecte en zorgeloze installatie van uw zwembad. Ook als het over het onderhoud van uw zwembad gaat, staan wij garant voor een maximaal comfort met minimale zorgen.

Enkele tips

Zwembadenonderhoud hoeft geen heel karwei te zijn. Goed zwembadonderhoud gaat veeleer over de perfecte mix van verschillende factoren. Enkele puntjes die u hierbij best in acht neemt zijn:

  • behandeling van het zwemwater,
  • toevoegen van vers water,
  • onderhoudsproducten,
  • reiniging van het zwembad

In geval van een buitenzwembad zonder afdekking is uw zwembad onderhouden en beschermen tegen het harde winterweer een absolute must.

Tip: Een zwembad onderhouden is een stuk eenvoudiger wanneer u een goede installatie gebruikt voor het filteren van het zwembadwater.

De juiste producten

Een zwembad onderhouden op de juiste manier zorgt automatisch voor eindeloze waterpret. Een combinatie van de juiste producten, filter en pomp maken kinderspel van uw zwembadonderhoud.

Vroeger kon men als zwembadeigenaar enkel gebruik maken van zoutzuur en chloorbleekloog, vrij gevaarlijke chemicaliën, om het water te behandelen.

Gelukkig kan u vandaag uw zwembad onderhouden met diverse moderne producten voor waterbehandeling. Deze zijn veel makkelijker hanteerbaar en lang niet meer zo gevaarlijk. Bovendien hebt u er geen diepgaande vakkennis voor nodig.

Filters en pompen

Zwembadonderhoud wordt een heel stuk eenvoudiger wanneer u over de juiste filter en pomp beschikt.

Het type filter en pomp is afhankelijk van de locatie van uw zwembad. Hoe dan ook zullen ze uw zwembad perfect beschermen en onderhouden.

Kortom, zwembadonderhoud, binnen of buiten, vraagt nauwelijks werk bij een correcte installatie en met de juiste mix van producten! Contacteer ons voor meer informatie.

Konrad Zwembaden - D’Helst 7A - 9280 Lebbeke - België - info@konradzwembaden.be - T: 052/41.07.61

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag: 10 uur tot 12 uur - 13.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 12 uur
Maandag gesloten