Zwembadbouwer Konrad realiseert uw droomzwembad

Velen dromen ervan en voor sommigen wordt het realiteit: een eigen zwembad! Een zwembad maakt van uw thuis een waterparadijs. Het is genieten voor het hele gezin, wanneer u maar wil. Als u een zwembad zet, wil u natuurlijk wel dat het áf is. Vertrouw daarvoor op zwembadbouwer Konrad.

Focus op kwaliteit

Konrad Zwembaden is al sinds 1968 specialist in het bouwen van zwembaden en is ondertussen uitgegroeid tot een gewaardeerd zwembadbouwer in binnen- en buitenland. Dankzij onze vele jaren ervaring uit de praktijk, het voortdurend experimenteren met nieuwe materialen, en door alternatieve technieken te ontdekken en toe te passen, kunnen we de hoogste kwaliteit zwembaden leveren. Wij bieden ook de meest uitgebreide opties om het zwembad van uw dromen neer te zetten.

Aansluiting bij de Groepering van Algemene Aannemers van "Zwembadbouwers"

Onze onderneming is lid van de Groepering van Algemene Aannemers van "Zwembadbouwers", opgericht binnen de Federatie van Algemene Bouwaannemers van de Confederatie Bouw.

In geval van conflict verbinden de partijen van deze overeenkomst zich ertoe - vooraleer gerechtelijke stappen te ondernemen - een erkend bemiddelaar in te schakelen om het geschil in der minne te proberen te regelen.

De Groepering kan de partijen van deze overeenkomst voorstellen om gratis beroep te doen op de erkende bemiddelaar van de groepering. De klachten kunnen in dit geval worden ingediend per e-mail (faba@confederatiebouw.be) of via het online-formulier op de website van de Groepering (www.zwembad-bouwers.be, Lombardstraat 42, 1000 Brussel). De klachten worden binnen de 14 dagen aan de klager bevestigd. Ze worden gratis en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld door een erkend bemiddelaar.

Uitgebreid wagen- en machinepark

Zwembadbouwer Konrad werkt met de beste materialen en gedreven professionals. Een uitgebreid wagen- en machinepark (met graafmachines, een eigen droogzuiginstallatie, rijplaten etc.) staat tot uw beschikking. Geen enkele situatie is ons te moeilijk. Dankzij onze expertise als zwembadbouwer en het gebruik van de beste instrumenten en materialen kunnen wij uw project realiseren zoals u het wil, en zonder schade toe te brengen aan uw huis, tuin of oprijlaan.

Buiten- en binnenzwembaden, van planning tot uitvoering

Zoekt u de ultieme afwerking van uw tuin? Of wil u op ieder gewenst moment een heerlijke duik kunnen nemen in uw eigen binnenzwembad? Zwembadbouwer Konrad staat voor u klaar! Bijna iedereen kan een zwembad kopen, zelfs met een relatief kleine tuin of beperkte binnenruimte. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden, van eenvoudige doe-het-zelfpakketten tot een luxueus afgewerkte pool side.

Konrad Zwembaden helpt u met het plannen, schetsen en uitvoeren van uw zwembad. Als gespecialiseerde zwembadbouwer adviseren wij u bij de keuze van materialen, inplanting van filters en pompen, het bouwen van afdekkingen en overkappingen, het installeren van accessoires... Van een kleine ingreep tot het volledig plaatsen en afwerken van een nieuw zwembad. U vraagt, wij werken af tot in de perfectie.

Alles is mogelijk

Klasse zwembaden op maat in gewapend beton, monobloc zwembaden en zelfs doe-het-zelfkits voor iedere prijsklasse: wij bieden een volledig gamma waarbij iedereen zijn wens in vervulling kan zien gaan. Een mediterrane toets in de afwerking van de tegels, of net een strakke grijze steen? Een glijbaan, zwemtrainer of waterval? Uw professionele zwembadbouwer draait er zijn hand niet voor om!

Door te werken met verschillende leveranciers kunnen we u bedienen met een uitgebreid gamma onderdelen van ongeëvenaarde kwaliteit. Indien u zelf aan de slag wil kan u ook bij ons terecht voor alles wat u zoekt, van complete kits tot losse onderdelen. U heeft de volledige keuze uit ons goed gevulde magazijn.

Uw partner bij renovatie en verbetering

Vanzelfsprekend hebben we als zwembadbouwer veel geleerd uit ervaring. Deze ervaring wenden wij aan bij het vakkundig renoveren van bestaande zwembaden, het oplossen van problemen bij bestaande zwembaden en het vernieuwen van technische installaties.

Bezoek onze showroom

Een bezoek aan de showroom loont zeker de moeite! Bekijk onze voorbeeldzwembaden om inspiratie op te doen. Bekijk de doe-het-zelfkits of bespreek uw plannen met een van onze medewerkers. Wij onderzoeken graag alle mogelijkheden om u aan het perfecte zwembad te helpen. Contacteer uw zwembadbouwer gerust met al uw vragen.

 

Konrad Zwembaden - D’Helst 7A - 9280 Lebbeke - België - info@konradzwembaden.be - T: 052/41.07.61

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag: 10 uur tot 12 uur - 13.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 12 uur
Maandag gesloten