Zwembadrenovatie van A tot Z

U bent een echte waterrat, maar uw zwembad is aan vernieuwing toe? Zwembadrenovatie maakt van uw oude of vervallen zwembad opnieuw een echt zwemjuweeltje!

Maar hoe begint u dan aan die renovatie? Onafhankelijk van het type, het model of de grootte kunnen alle zwembaden dankzij de juiste aanpassingen probleemloos terug in hun oorspronkelijke staat hersteld worden.

Wie helpt u hierbij?

Konrad Zwembaden heeft niet alleen ervaring in het installeren van nieuwe zwembaden maar ook in het renoveren van bestaande zwembaden.

Wat u van uw zwembadrenovatie ook verlangt, wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn en welk resultaat u mag verwachten.

Elke renovatie is immers anders en vraagt vaak een andere aanpak en graad van renovatie. De vorm van het zwembad is enkel de basis. U kan uw zwembad volledig volgens uw persoonlijke smaak renoveren, zowel in het type bad als in alle randafwerking.

Alles kan!

Bouwmaterialen hebben een hele evolutie doorgemaakt. Dit is niet anders voor de materialen voor zwembaden. Renovatie van reeds bestaande of oude zwembaden kan dan ook alleen maar een verbetering inhouden.

Konrad Zwembaden heeft 40 jaar ervaring met zwembaden renoveren. Wij bekijken graag samen met u de plannen. Wanneer wij zwembaden renoveren, kunnen we met een aantal kleine aanpassingen soms al een heel ander en volledig nieuw zwembad ontwerpen.

Op basis van al uw wensen creëren wij voor u een waterparadijs in uw eigen tuin!

De juiste beslissing

Houdt u ook van het echte vakantiegevoel bij u thuis? Dan biedt een grondige opfrisbeurt van uw zwembad u de perfecte oplossing! Wat u ook zoekt voor uw renovatie, zwembaden die een zwembadrenovatie door het gespecialiseerde team van Konrad hebben ondergaan, zorgen weer voor jarenlang waterplezier!

Konrad Zwembaden - D’Helst 7A - 9280 Lebbeke - België - info@konradzwembaden.be - T: 052/41.07.61

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag: 10 uur tot 12 uur - 13.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 12 uur
Maandag gesloten