Zwembadtoebehoren

Konrad Zwembaden bouwt en renoveert niet alleen uw zwembad. Toebehoren allerhande zijn ook steeds bij ons te verkrijgen. Wij hebben steeds een groot aantal accessoires in voorraad, zoals onderhoudsproducten. Benodigdheden zoals zwembadstofzuigers, verlichting of pompen kan u dan weer makkelijk bestellen bij ons.

Benodigdheden

Wanneer u intensief gebruik maakt van uw eigen zwembad, wil u zeker zijn van gezond en helder zwembadwater. Wij bieden u hiervoor een uitgebreid gamma aan zwembadtoebehoren en zwembadproducten.

De producten en benodigdheden in ons gamma helpen u op een eenvoudige manier bij het onderhoud van uw zwembad. Zwembad toebehoren zoals pH- en chloormeters kan u ook bij ons bekomen.

Konrad Zwembaden: de garantie voor uw zwemplezier!

Konrad Zwembaden biedt u niet alleen zwembadbenodigdheden voor het onderhoud van uw zwembad. Toebehoren zoals sfeerverlichting vindt u eveneens in een ruime keuze bij ons terug.

Zwembaden, toebehoren en accessoires: het is van groot belang dat alles bijdraagt tot een maximaal comfort en ultieme sfeer om en rond uw zwembad. Benodigdheden en persoonlijk advies zijn onmisbaar om zorgeloos te kunnen genieten van waterpret in uw eigen tuin.

Benodigdheden ter bescherming

Wil u uw zwembad afdekken? Hiervoor bestaat een hele waaier aan mogelijkheden, waaronder zwembadrolluiken. Voor elke smaak en budget hebben we de bijpassende accessoires. Welk zwembadtoebehoren u ook nodig heeft, u vindt bij ons vast wat u zoekt.

Vertrouw de bouw of renovatie van uw zwembad toe aan Konrad Zwembaden. U kan niet alleen rekenen op een perfecte afwerking met correcte service. Ook onze dienst na verkoop staat steeds voor u klaar! Contacteer ons gerust met al uw vragen.

Konrad Zwembaden - D’Helst 7A - 9280 Lebbeke - België - info@konradzwembaden.be - T: 052/41.07.61

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag: 10 uur tot 12 uur - 13.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 12 uur
Maandag gesloten