Zwembadrolluiken

Veilig en energiebesparend

Met zwembadrolluiken bespaart u enorm veel energie. De temperatuur die uw zwembadverwarming aan uw water geeft, wordt beter behouden dankzij dit afdeksysteem. Wij stemmen uw zwembadrolluiken probleemloos af op uw zwembad.

Ze hebben ook een positieve invloed op de veiligheid om en rond het zwembad. Dankzij het stevige materiaal waarin de meeste zwembadrolluiken zijn vervaardigd, zorgen ze er onder meer voor dat er geen verdrinkingsgevaar bestaat tijdens een onbewaakt moment.

Schoner water

Zwembadrolluiken helpen niet alleen om de watertemperatuur op peil te houden en de veiligheid te bevorderen. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat het water langer schoon blijft. Zeker voor een buitenzwembad is dit onmisbaar. Inbouwzwembaden kunnen overdekt worden met diverse types rolluiken. Zwembad en afdekking zijn bij Konrad Zwembaden eenvoudig te combineren.

Dankzij een zwembadrolluik heeft u bovendien minder werk wanneer het zwembad aan een onderhoud toe is.

Contacteer ons als u uw zwembad langer proper wil houden met zwembadrolluiken.

Perfecte integratie

Konrad Zwembaden integreert uw zwembadrolluik probleemloos in het geheel. Zo zal u er op geen enkel moment hinder van ondervinden. En als u dit systeem ook nog eens automatiseert, biedt het rolluik een optimaal comfort, zelfs vanuit uw comfortabele zetel.

Een aantal mogelijkheden

Wij plaatsen voor u rolluiken in diverse materialen en kleuren. Transparante zwembadrolluiken bijvoorbeeld hebben niet alleen de isolerende en beschermende eigenschap. Ze zorgen ook nog eens voor een extra mooi effect in combinatie met de zwembadverlichting.

Lukt het niet om een zwembadrolluik te plaatsen? Geen nood, wij hebben alternatieve zwembadafdekking zoals noppenfolie, een foamdeken of vlottende bache. Kom langs in onze toonzaal om onze verschillende zwembadafdekkingen te bekijken.

Konrad Zwembaden - D’Helst 7A - 9280 Lebbeke - België - info@konradzwembaden.be - T: 052/41.07.61

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag: 10 uur tot 12 uur - 13.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 12 uur
Maandag gesloten