Zwembadverlichting

Zwembadverlichting als sfeermaker

Zwembadverlichting is de ideale sfeerbrenger in uw tuin, zeker tijdens mooie zomeravonden. Konrad Zwembaden integreert probleemloos de inbouwspots en onderwater schijnwerpers. Elk type verlichting creëert een eigen sfeer, zeker als u dan nog speelt met warm of gekleurd licht.

Wanneer wij uw zwembad plaatsen, bekijken wij samen met u waar en welke zwembadverlichting we kunnen plaatsen. Contacteer ons voor een offerte.

Zwembadverlichting onder water

Bij zwembadaanleg komt meer kijken dan de constructie alleen. Bij Konrad vindt u een ruime keuze in zwembaden, filters, verwarming en zwembadverlichting. U kan voor elk specifiek accent een ander type zwembadverlichting kiezen.

Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor halogeenspots om de inlooptrap te verlichten. Onderwater schijnwerpers zijn dan weer ideaal voor de integratie in betonzwembaden. Deze verlichting kan perfect gecombineerd worden met andere verlichting. Zwembad en tuin krijgen in elk geval een extra sfeer wanneer u uw zwembadverlichting aan ons toevertrouwt.

Drijvende ledverlichting

Naast de traditionele spots bieden wij ook verschillende mogelijkheden in ledzwembadverlichting. Het is supergezellig om een drijvende led verlichting van kleur te zien veranderen. U kan dit eenvoudig met een knop of via afstandsbediening instellen. Er bestaan trouwens veel leuke modellen in deze drijvende verlichting. Dit creëert niet alleen sfeer en gezelligheid. Het resulteert tevens in een mooie speling van het licht op het water.

Zwembadverlichting in combinatie met tuinverlichting

Zwembadverlichting, geïntegreerd boven of onder water, biedt een heel mooi zicht. Extra buitenverlichting om en rond uw zwembad, indirecte of directe tuinverlichting, zorgen voor nog een tikkeltje meer zomergevoel.

Naast zwembadverlichting kan u ook luidsprekers laten plaatsen. Konrad Zwembaden neemt deze probleemloos mee tijdens de bouw. Ook achteraf bijplaatsen is geen probleem. Wat u ook kiest qua zwembadverlichting, sfeer is zonder meer gegarandeerd! Kom uw mogelijkheden bekijken in onze toonzaal.

Konrad Zwembaden - D’Helst 7A - 9280 Lebbeke - België - info@konradzwembaden.be - T: 052/41.07.61

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag: 10 uur tot 12 uur - 13.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 12 uur
Maandag gesloten