Zelfbouwzwembaden

Stel, u wil uw zwembad zelf bouwen maar zou toch graag het advies inwinnen van een professional? Konrad Zwembaden deelt graag de kennis die we gedurende 40 jaar hebben opgebouwd voor de zelfbouw van uw zwembad.

U kan bij ons terecht voor zelfbouwzwembaden en tegelijk voor alle nodige advies. Wij bieden u alles voor zwembaden: zelfbouwkits of enkel losse onderdelen.

U wil zelf uw zwembad bouwen? Vraag advies aan experts over zelfbouw zwembaden.

Zelf mijn zwembad bouwen

Wij hebben in ons gamma een zelfbouwzwembad voor elk budget. Neem nu een zelfbouwpakket. In deze set ontvangt u een doe-het-zelf-zwembadpakket met alle benodigdheden voor een goede installatie. Stelt u toch liever uw eigen zwembad helemaal zelf samen? Ook geen probleem. Wij kunnen u alles ook afzonderlijk aanleveren.

Koopt u bij ons een kant-en-klaar bouwpakket of afzonderlijke materialen voor uw eigen creatie? Wij bezorgen u niet alleen alle materiaal maar tegelijk ook het nodige advies. Zo wordt uw zwembad zelf bouwen ongetwijfeld kinderspel.

Zelfbouwzwembad

Zelfbouwzwembaden bestaan enerzijds in volledige kits, anderzijds kan u een zwembad zelf bouwen op de traditionele manier. Hierbij bouwt u uw zwembad steen voor steen op. Voor deze zelfbouwzwembaden geven wij u niet alleen advies, maar ook plannen en nuttige tips.

Zelf een zwembad aanleggen, maar toch enkele werkzaamheden aan experts toevertrouwen? Dat kan ook! Bij eender welke fase tijdens uw bouwactiviteiten, kunnen wij u helpen. Zo wordt uw zwembad zelf bouwen een stuk aangenamer.

Vraag gerust hulp

U mag dan al uw zwembad zelf bouwen. Wij vinden het altijd fijn om u hulp of advies te bieden voor uw zelfbouwzwembad. Ook voor uw zwembadafdekking, zwembadverwarming, pompen en zwembadverlichting geven wij graag de nodige raad. En als u hiervoor handen tekort heeft, helpen wij u bij de plaatsing van eender welk onderdeel.

Contacteer ons, met het advies en materiaal van Konrad Zwembaden, wordt de zelfbouw van uw zwembad een stuk eenvoudiger!

Konrad Zwembaden - D’Helst 7A - 9280 Lebbeke - België - info@konradzwembaden.be - T: 052/41.07.61

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag: 10 uur tot 12 uur - 13.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 12 uur
Maandag gesloten